Uslovi korišćenja

1. Uvod

U daljem tekstu su definisani uslovi saradnje između kompanije Silver d.o.o. Čačak i korisnika usluga naše kompanije, posetioca web sajta i drugih koji žele da pristupe usluzi ili da je koriste.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Uslove korišćenja:

(“Uslovi”, “Uslovi korišćenja”) pre korišćenja sajta www.metalproduction.rs (“Usluga”) kojim upravlja Silver d.o.o. (“mi”, “nas” ili “naše”).

2. Korišćenje usluga i pristup web sajtu

PRISTUPANJEM I KORIŠĆENJEM VEB SAJTA WWW.METALPRODUCTION.RS, ILI KORISTEĆI BILO KOJU USLUGU KOJU NUDIMO, PRISTAJETE NA POŠTOVANJE I PRIHVATANJE USLOVA KORIŠĆENJA KOJI SU OPISANI U NASTAVKU. UKOLIKO SE NE SLAŽETE SA OVIM ODREDBAMA I USLOVIMA KORIŠĆENJA, MOLIMO VAS DA SE SUZDRŽITE OD KORIŠĆENJA VEB SAJTA NAŠE KOMPANIJE ILI NAŠIH USLUGA.

3. POVERLJIVE INFORMACIJE

Silver d.o.o. Čačak ne želi preko svog veb sajta da dobija poverljive informacije, te da bi se one klasifikovale kao poverljive neophodno je potpisati ugovor o poverljivosti u kom će biti sve jasno definisano. Silver d.o.o. Čačak će svakoj osobi pružiti punu podršku zaštiti prava ličnosti, prava na privatnost, imovinu i intelektualnu svojinu.

4. Korišćenje našeg veb sajta i odricanje odgovornosti

Pristupate veb sajtu na sopstvenu odgovornost. Naše usluge su namenjene isključivo punoletnim osobama. Vaš pristup sajtu može biti onemogućen, ograničen ili ukinut bilo kada ukoliko se primeti zloupotreba sajta sa vaše strane na bilo koji način. Ne možemo garantovati da će stranica biti prikazivana bez grešaka i da će data-centar uvek obezbediti raspoloživost iste. Sadržaj na veb sajtu se može promeniti bez prethodne najave.

Silver d.o.o. Čačak neće biti ni na koji način odgovoran za bilo kakvu netačnost ili grešku u vezi sa informacijama i materijalima koji su pronađeni i objavljeni. Neovlašćena upotreba veb sajta, narušavanje bezbednosti, zloupotreba pristupnih podataka može dovesti do potraživanja štete i-/ ili će biti krivično delo kažnjivo prema važećem krivičnom zakonu.

5. Izmene uslova korišćenja i kontakt

Silver d.o.o. Čačak može izmeniti uslove korišćenja u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Za sva pitanja ili nedoumice kontaktirajte nas na office@metalproduction.rs