O nama

SILVER je vaš idealan partner. Nudimo širok dijapazon usluga jer imamo izgrađenu mrežu sa preko 20 partnera iz oblasti metalne industrije.

Silver d.o.o.

Kompanija Silver osnovana je u Čačku 1990 godine. Od osnivanja do danas, preduzeće se stalno razvijalo i širilo krug svojih delatnosti. Strategija razvoja kompanije je usmerena na izvozno kooperativne poslove i posredovanju između firmi, kompanija i radionica čija je delatnost vezana za metalnu industriju. Na osnovu tehničke dokumentacije klijenta, kompanija Silver pronalazi idealnog partnera među svojim saradnicima. Ostvarena je saradnja sa preko 20 kompanija koje pružaju usluge u proizvodnje i obrade na CNC i konvencionalnim mašinama.

Poseban element saradnje sa kompanijom Silver je mogućnost potpunog razvoja novog proizvoda, od ideje do konstrukcijskog rešenja.

Uspešno je realizovan niz projekata među kojima su:

  • Naša saradnja sa kompanijom Silver doo odnosila se na veliki broj porudžbina za proizvodnju i obradu delova na CNC mašinama, za naše specijalne trocikle i bicikle za dve osobe i bili smo vrlo zadovoljni kvalitetom isporučenih proizvoda. Takođe, rokovi za isporuku su bili uglavnom ispoštovani. U slučaju bilo kakvih problema u vezi sa kvlitetom proizvoda, dobijali smo, bez ikakvih problema, nove proizvode odgovarajućeg kvaliteta. Takođe, kompanija Silver je razvila i proizvela nekoliko reklamnih prikolica za naše bicikle. Kompaniju Silver doo možemo preporučiti kao ljubaznog i pouzdanog dobavljača.
  • Naša kompanija sarađuje sa kompanijom Silver DOO iz Srbije već više od osam godina. Konkretno, oni su razvili i proizveli, na osnovu našeg dizajna, reklamni četvorocikl po imenu Adbike. To je uključivalo i proces pravljenja našeg jedinstvenog „Poster Pod-a“ od staklenih vlakana, izradu novog kalupa, sastavljanje svih delova, kao i izradu šasije za naš četvorocikl. Taj proces se prvenstveno odnosio na mašinsku obradu i izradu same konstrukcije šasije, nabavku i sklapanje svih delova kao što su kočnice sa zupčanicima, točkovi, lanci i sve ostalo što je potrebno da bi se napravilo viskokvalitetno drumsko vozilo. Saradnju sa kompanijom Silver DOO smo uspostavili na osnovu vrlo dobroh preporuka drugih partnera iz Velike Britanije. Pre toga nismo imali saradnju sa proizvodnim firmama iz Srbije. Na osnovu saradnje sa njima sve ovo vreme, smatramo da su izuzetno pouzdani partneri, a njihovi proizvodni procesi ispunjavaju visoke standarde kvaliteta. Iako smo ranije proizvodili Adbike u različitim zemljama, naročito u Kini i Velikoj Britaniji, naši partneri u Srbiji su premašili naša očekivanja i napravili proizvod koji je u mnogim aspektima bio unapređen u odnosu na prethodne varijante od drugih proizvođača. Oni su bez sumnje pouzdan i kvalitetan partner koji isporučuje proizvode u dogvoorenom roku i po pristupačnim cenama. Nakon ugovorenog posla, oni ne odstupaju od svoje ponude osim u slučaju nekih nepredviđenih okolnosti. Iskreno ih preporučujem za poslove dizajna, proizvodnje i montaže delova. Njihova lokacija u Srbiji takođe se pokazala iznenađujuće povoljno za izvoz u Evropu i druge delove sveta. Ukratko, smatram da je saradnja sa Silver doo izuzetno značajna za našu kompaniju i toplo bih preporučio svima njihove usluge. Džon Markus, izvršni direktor Adbikes Media Ltd Velika Britanija